快速注册|找回帐号|登录帮助

返回列表 发新帖
楼主: e130607

I don't know why.

老顽童

版主 Rank: 9

大众审核员

[ 17楼 ]
14楼的是一大好同志.

布衣平民 Lv1 Rank: 1

[ 18楼 ]
楼主 | 发表于 2010-09-16 00:27发布于 09-16 00:27 较早前
There is love.

I don't know why.If there are something I have been missed.

I am guilty.I know there are many important things.

Now,I can't forgive myself.

47 years-old,I have heard that there would be quite when my father was 47 after.It was a prophecy said by one MR.Fengshui.

I don't know why.If there are two daddies who is more heated.

I am guilty.I forgot it my father's birthday.Mon told me what day is it today.But I know the day 5-days after is other daddy's birthday.Now,I can't give up anybody;there is love.

I don't know why.If there have been many times I was enjoying.

I don't know why.If there will be enough courage in my heart when I know I can't give him up.

I think I am fallin for you.

Boring,it is hard for me.I couldn't write a composition by myself ,only.

这里有爱。

我不知道为什么。是不是这里很多事情我错过了。

我是有罪的。我知道这里有很多重要的事情。

现在,都无法原谅自己。

47岁了,我曾经听说我爸47岁以后生活就会很平静,是一个风水先生的预言。

我不知道为什么。如果这里有两个爸爸,谁更重要。

我有罪。我忘记我父亲的生日了,妈打电话来告诉我今天是什么日子。但我很清楚,5天以后是另外一个爸爸的生日。

如今,我无法放弃什么人,这里有爱。

我不知道为什么,什么时候我是开心的。

我不知道为什么,是否内心会有足够的勇气当我知道我不能放弃他的时候。

我知道我宁愿只是你的傻瓜。

无趣的,现在对我很难,我都不能自己写一篇英文了。
欣赏彼此

[ 19楼 ]
Tell Me Why?

[ 20楼 ]
Now,I can't forgive myself.

为什么不原谅自己? 你做错什么事了吗?

[ 21楼 ]
我仔细鉴定了 LZ有很大一部分装B的成分、语句不通

仗剑天涯 Lv2 Rank: 2Rank: 2

[ 22楼 ]
情感纠结,写的文也纠结。
我就是我,不一样的烟火。

G1001

[ 23楼 ]
呵呵 高手云集了